Sipet de sidef
La prima editie The Wedding Market, am participat cu atata insufletire, incat ploaia ne-a ocolit cu gratie, lasandu-ne sa ne bucuram de o zi perfecta, in care rochitele de la Sipet de sidef au sarit in aer, s-au rotit prin copaci, au umplut de culoare splendida pajiste si au bucurat ochii privitorilor. Nici la a doua editie nu a fost altfel. Iar ploaia a ramas departe si de data aceasta. Poate si pentru ca #nouanepasa si avem ascunse in sipetul nostru, inclusiv secrete care aduc soare si lumina. Pentru ca noi suntem Sipet de sidef si avem mare grija de zambetele fetitelor minunate care ne ies in cale si care isi doresc, sa devina printese macar pentru o zi.
Cele mai frumoase rochite de joaca, din dor de culoare, vor fi prezente si la cea de-a treia editie, alaturi de multe alte surprize, cu la fel de mare drag. Pentru ca Sipet de sidef este furnizor oficial de bucurii, iar bucuriile se fac cu inima deschisa!
[kswr_button btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.sipetdesidef.ro||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-desktop2″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Website” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:10px;padding-right:10px;” btn_full_width=”false”][kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsipetdesidef%2F%3Ffref%3Dts||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”][kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fsipetdesidef%2F||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Instagram” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”]