Title Image

Despre

un târg de nunți… altfel
The Wedding Market este un târg de nunți… altfel. O alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

 

Am creat acest eveniment pentru ca la The Wedding House ne dorim să avem alături cei mai creativi profesioniști din domeniul evenimentelor, pe care să îi putem recomanda cu drag și încredere mirilor noștri.

 

După o primă ediție ad-hoc, urmată de un sezon plin de evenimente reușite, The Wedding Market a evoluat firesc într-o comunitate a celor mai creativi oameni din industrie. Următoarele ediții au crescut progresiv, setând noi standarde în domeniu – și atrăgând un public numeros, dornic de experiența unui garden-party relaxat. Succesul primelor ediții ne-a încurajat să conturăm o frumoasă tradiție anuală, de început de sezon.

 

The Wedding Market, Ediția 5, promite să le ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste. Fiecare expozant va fi ales în urma unei selecții atente, pentru a ne asigura că rezonează cu spiritul locului, caracterizat de un charm aparte, rustic. Vom accepta înscrierile ce surprind printr-un concept creativ autentic, definit de simplitate și naturalețe, ce poate fi implementat la un nivel superior de profesionalism.

 

Dacă vă regăsiți, vă invităm să vă alăturați familiei noastre de parteneri și să vă înscrieți la eveniment prin intermediul formularului diponibil pe site!

 

Fie că sunteți viitori miri în căutarea unor idei non-conformiste sau pur și simplu vreți să vă bucurați de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, vă invităm cu drag la o escapadă de o zi în mijlocul naturii: noua ediție The Wedding Market. Proudly hosted by The Wedding House – duminică, 5 mai 2019.

 

Echipa TWM

Echipa The Wedding House & NOOC Studio.