COD’OR - Barul de Limonadă și Sangria Șpriț

Mixul de băuturi răcoritoare din citrice si sangria cu aromă îmbietoare Spaniolă, creează atmosfera de sărbătoare, și o colecție de fotografii care vă vor aminti peste ani despre atmosfera magică de la nunta voastră.

Limonada e preparată cu miere naturală și la solicitare cu diverse adaosuri – căpșună, ghimbir sau castravete. Sucul fresh din portocale – poate fi băutura revigorantă care va imbogăți atmosfera cu energie de petrecere si voie bună. Sangria Șpriț – oferă oaspeților posibilitatea de a-si umple paharele cu licoarea roșie de origine latină care îmbie la dans.

[kswr_button btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flimonada.bar%2F||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”]