Parteneri

Le mulțumim partenerilor care ne sunt alături în această poveste frumoasă!

Parteneri foto-video

Fiecare clipă are tensiunea și fiorul ei special. O mie de aparate de fotografiat singure nu pot surprinde taina clipei. Ea nu se descoperă decât trăită, împărtășită, îndrăgită. Ioan Stoica nu doar documentează clipele unui eveniment, el trăiește emoția alături de miri, astfel se imprimă sensibilitatea fotografiilor sale. Povestea privirilor se transformă în fotografie și se păstrează dincolo de efemeritatea momentului. Priviți fotografiile lui și veți deveni părtași ai unor momente de grație.

Povestea Balasa Films a început a început acum mai bine de 20 ani din pasiune pentru film, imagine, însă mai ales din pasiune pentru frumos. După o vreme destul de îndelungată, de joacă și experiemente, pauze și alte proiecte, Cătălin a început să documenteze evenimente sub numele Cătălin Balasa Videography-ce mai târziu, după ce soția lui, Daniela, i s-a alăturat, s-a transformat în Balasa Films. Le place să documentaze evenimentele într-o manieră cât mai personală, fără să fie intrusivi, pentru ca la final să obțină o poveste sinceră ce va dăinui peste ani.

Parteneri media

Designul este a doua noastră natură. Ca jurnaliști, cu 10 ani de experiență, am scris cu pasiune despre design în interviuri, editoriale despre case din România sau reportaje de la London Design Week cu mult înainte de a ne numi DESIGNIST.

Credem cu tărie că, până la SEO sau Key Word Planner, nu există ingredient mai eficient în online decât un conținut de calitate. Cu această idee am pornit la drum – să îți oferim în fiecare zi cea mai bună selecție de proiecte de design interior, design de produs, arhitectură, evenimente de profil, spații publice, idei de amenajare. Dar nu de oriunde sau de peste tot, ci pe cele mai valoroase din România. Nu o facem din patriotism pur și simplu, ci din convingerea că o vitrină cu cele mai bune proiecte de design românesc va conduce implicit la o validare și din partea consumatorului de design de la noi și de pretutindeni.

Beauty is in the eyes of the beholder, așadar ne rezervăm dreptul să fim subiectivi când alegem despre ce scriem. Prezentăm și vom prezenta doar proiectele pe care noi le considerăm valoroase. Desigur că privim lumea designului și cu un ochi critic. Am ales însă să vorbim mai mult despre ce ne place și să lăsăm deoparte ceea ce ne place mai puțin.

Fiindcă tot e momentul dezvăluirilor, îți mai spunem că suntem mândri că designist.ro este primul proiect de publishing online din România pe zona de design și că l-am lansat în 2011. Iar dacă în toții anii aștia i-am inspirat și pe alții, nu putem decât să ne bucurăm. Am adunat în jurul nostru zeci de mii de oameni frumoși, oameni inteligenți, oameni altfel, printre care te numeri și tu. Îți mulțumim!

Fabrika de Case nu este un simplu blog de amenajări interioare, ci mai degrabă un loc de întâlnire pentru toți iubitorii de frumos. Fie că vorbim de păstrători de tradiții sau de profesioniști din zona arhitecturii și designului de interior, încercăm de fiecare dată să trecem de prezentarea standard și să cunoaștem povestea din spatele proiectelor care ne plac. Așa am ajuns să descoperim nu doar case încântătoare, ci și oameni creativi care pun suflet în ceea ce fac și se străduiesc să schimbe în bine lumea din jurul lor. Exemple sunt numeroase, de la specialiști care promovează stiluri neconvenționale de construcție cu materiale ecologice – lut, cânepă, baloți de paie, lemn ș.a.m.d., până la ONG-uri care se zbat pentru conservarea arhitecturii în zone cu potențial. Fabrika de Case trece, așadar, de conceptul interioarelor de revistă și se axează mai mult pe oamenii din spatele proiectelor, încercând să unească, prin materialele promovate, categorii aparent diferite ale societății românești.

WEDMAG este o platforma dedicata miresei moderne din Romania.  Furnizori de top, inspiratie 100% romaneasca, articole pline de informatii utile pentru organizarea unei nunti perfecte, indifernt de stil sau tematica.  Pe langa articolele de pe blog si paginile cu prezentarile furnizorilor preferati, WEDMAG publica si doua reviste online, disponibile gratuit pentru toate miresle:

Best of weddings – o revista anuala care strange cele mai reusite nunti organizate in Romania in fiecare sezon

100 Fotografii de nunta – 100 de fotografii din intregul an create de fotografii romani de nunta, selectionate de catre fotografi straini premiati la nivel international

Nuntaingradina.ro este prima platformă online pentru creatorii români de nunți ALTFEL! Wedding is a feeling you cannot translate- așa începe și se termină fiecare articol prezentat pe siteul nuntaingradina.ro. Da, să organizezi o nuntă înseamnă să o simți prin toți porii și să dai ce e mai bun pentru a ieși perfect. Și asta înseamnă să cauți, să adaptezi, să improvizezi fără încetare pentru fiecare eveniment în parte!
Scopul siteului nuntaingradina.ro este… să adune, să promoveze și să aducă în prim-plan creatorii români, pentru că multe idei frumoase vin din România, însă prea puțină lume le cunoaște. aici vei găsi fFotografi, torturi, candy baruri, aranjamente florale, decorațiuni, invitați. Siteul nuntaingradina.ro prezentă idei despre și cu oameni puternici ce luptă să-și transforme visul în realitate!
Așa cum siteul Nuntaingradina a fost creat din pasiune, toate poveștile prezentate aici sunt despre sentimente, curaj și un strop de nebunie!
Vino și descoperă lucruri minunate care te pot inspira pentru o alegere perfectă la nunta ta!