Daneza

Cu toții jinduim după gusturile copilăriei, mai ales când vine vorba de irezistibilele prăjituri! Această nostalgie se aplică, de asemenea, în cazul delicioaselor produse de patiserie al căror miros îmbietor ne transportă, parcă, în vrăjita lume de altădată! După ani și ani de exersat și perfecționat rețete secrete în laboratorul ei de dulce magie, DANEZA a regăsit ”paradisul pierdut” al papilelor noastre gustative de copii mari! Iar acum ea ne dăruiește acest paradis al prăjiturilor și al produselor de patiserie într-o formă de vis care îmbină fericit ”clasicul” și ”modernul” din acest domeniu!

Dar, dincolo de gustul dulce ca păcatul și mai dulce ca o plăcere vinovată, DANEZA spune o poveste prin fiecare tartă, brownies, tort sau prin fiecare quiche ori muffins. O poveste fermecată care fascinează deopotrivă gustul, văzul și sufletul pentru că reinterpretează rețetele tradiționale prin abordări îndrăznețe like-no-other!

[kswr_button btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDaneza.ro%2F||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”]