Angeline Cake Boutique

Se spune că Angeline Cake Boutique este locul în care artizanalul și experiențele dulci se întâlnesc. În spate sunt Andreea și Marius, o “corporatistă vizionară” și un “antreprenor vivace”, doi tineri cu multe idei, dar mai ales cu multă perseverență. Au creat Angeline din pasiunea pentru dulce, pasiune de “gourmand”, dar mai ales din dorința de a “întreprinde” și de a oferi libertate.

În fiecare zi sunt meșterite prăjituri delicioase, lucrate la comandă, originale, pentru unii chiar surprinzătoare. Fac asta pentru diverse evenimente, dar furnizeaza și unor localuri din oraș. Pe scurt, spun ei că bucură oamenii cu prăjituri artizanale, și vor ca asta să nu fie un moft – prin faptul că oferă un preț accesibil pentru calitatea adusă consumatorului. Le place să spună că nu vând, ci crează experiențe, experiențe dulci pentru cei care le trec pragul.

[kswr_button btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.angelinecakes.ro||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-desktop2″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Website” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:10px;padding-right:10px;” btn_full_width=”false”][kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAngelineCakeBoutique||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”][kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fangelinecakeboutique%2F||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Instagram” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”]