Sânziana - Ruloțica De Poveste

Sânziana, ruloțica retro, este o apariție neașteptată, care te ajută să îți completezi povestea nunții, printr-un decor cu imaginație si poze la minut cu voie bună.

Ea poate fi personalizată și echipată cu accesorii în stil și este pregătită să pozeze în ipostaze haioase, oriunde sub cerul liber. Echipa este activă și creativă în amenajarea unui decor exterior romantic sau năstrușnic, și acceptă cu ambiție orice provocare: nunți cu “flori, fete si băieți”, ședințe foto cu voie bună, recuzita și amenajare pentru bar de limonadă, prăjituri sau fructe. Ruloțica Sânziana nu este deloc modestă, știe că arată bine, că este fotogenică și că toată lumea o va indrăgi!

[kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fruloticadepoveste%2F||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”]