Memories Fairy

Despre Memories Fairy sau de ce să alegi să fii de neuitat în loc de obișnuit
Bifăm an de an o serie întreagă de evenimente: petreceri private sau corporate, gale, nunţi, botezuri şi aniversări. Câte dintre ele sunt îndeajuns de wow pentru a le invidia şi pentru a ne dori ca noi să fi avut acel ceva care face diferenţa la evenimentele noastre?
Pentru toţi cei care nu se tem să sfideze convenţiile şi tradiţiile, din cauza celor care îşi doresc evenimente ale lor mai presus de orice şi deoarece e o mare provocare să creezi elemente pline de personalitate a  apărut Memories Fairy  – primul photo booth interactiv care îți transpune poza pe magnet, astfel încât invitații tăi să nu uite de ea niciodată.

[kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmemoriesfairy%2F%3Ffref%3Dts||target:%20_blank|” btn_style=”fillleft” btn_icon=”km-icon-facebook3″ btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_align=”right” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_full_width=”false”]