Soul Serenade

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de „old time blues & jazz”. De la localurile de jazz din anii ’30 din New York pana la drumurile prafuite din New Orleans, cei trei muzicieni se identifica printr-o continua explorare de stiluri si nuante.

De-a lungul celor sase ani de existenta, trupa a avut o reala diversitate in materie de concerte, de la cele mai mari festivaluri autohtone si europene, la localurile de profil dar si in cadrul multor evenimente private (nunti, corporate, aniversari etc).

Desi abordeaza stiluri care ar putea fi considerate „de nisa”,Soul Serenade a reusit sa-si cultive o foarte larga notorietate, acest lucru fiind datorat personalitatii muzicale a trio-ului acustic.

[kswr_button btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsoulserenadeofficial%2F||target:%20_blank|” btn_align=”right” btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”0″ btn_style=”fillleft” btn_txt=”Facebook” btn_default_style=”0″ btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” btn_full_width=”false”]